Wonder Fashion Night
Начало: 29/05/2015 - 19:00
Место: Parcul "Ștefan cel Mare"
Цена: free
FACEBOOK

Oriflame va invita la «Wonder Fashion Night» – prima prezentare de moda din Moldova, in aer liber!

Pe data de 29 mai in Chisinau va avea loc prima prezentare de moda în aer liber – «Wonder Fashion Night», eveniment organizat de Oriflame. In cadrul fashion-showului designeri cunoscuti din Moldova isi vor prezenta colectiile, realizate conform celor mai noi tendinte din lumea modei.

«Wonder Fashion Night» va avea loc in zona havuzului central din Parcul Stefan cel Mare. Evenimentul va incepe la ora 19.00.

Lait motivul «Wonder Fashion Night» consta in alinierea renumitului brand de cosmetice decorative The ONE în infinitul univers al modei şi frumuseţii. Paleta bogata The ONE este conceputa special pentru cei carora le place sa creeze imagini trendy, sa se joace cu nuantele si sa-și schimbe look-ul in fiecare zi.

«Wonder Fashion Night» de la Oriflame va deveni cu siguranta un eveniment plin de culoare si sclipre pentru industria frumusetii din R.Moldova, si totodata o platforma comoda pentru a face cunostinta cu tendintele noi din beauty si produse cosmetice. Asta pentru ca la eveniment vor avea loc workshop-uri despre tehnica corecta de a folosi produsele de frumusete, unde doritorii vor avea posibilitatea de a testa produsele din gama The One.

Printre invitatii evenimentului vor fi celebritati si oameni cunoscuti de la noi ca Tania Cerga, Pasha Parfeny, Lilu, Mihaela Strambeanu, Serge Zanoaga, Alina Lisenco, Cristina Croitoru, Valeriu Karadja si toti cei care urmaresc tendintele de moda.

Veniti si va bucurati de atmosfera spectaculoasa de la «Wonder Fashion Night»!

Telegram