Filmele de debut ale studenților de la AMTAP vor fi rulate la Cinematograful Odeon
Telegram

La data de 26 noiembrie (de la ora 18:00) și 27 noiembrie (de la ora 19:00) , în incinta Centrului Cultural Odeon aveţi ocazia să vizionaţi cele mai reuşite lucrări ale promoţiei 2015, cât şi ale actualilor studenţi AMTAP. Evenimentul este organizat de Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Facultatea Teatru, Dans şi Film, Catedra Multimedia și Asociaţia Obştească Uniunea Cineaştilor din Republica Moldova.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile în sală.

Iată care sunt filmele pe care le veți putea privi:

JOI, 26 Noiembrie, 18:00

„Knock Knock” , licenţă imagine Igor Ţurcan (Ficțiune, 19 min.)

knock knock de radu zaporojan

Un hoţ îşi caută de treabă într-un apartament. La un moment dat are parte de un oaspete neaşteptat.

Knock Knock“Knock Knock” Un hoţ îşi caută de treabă într-un apartament. La un moment dat are parte de un oaspete neaşteptat.Director de Imagine: Igor ŢurcanRegie: Radu D. Zaporojan.În Roluri: Iulia Vornicescu, Stanislav Cotorobai.

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 24 Noiembrie 2015

 

„Istoria Vieții mele” de Costantin Bozianu (Ficţiune Remake, 5 min. )

istoria vietii mele

Eva este oprită în stradă de un bărbat străin . Bărbatul începe să-i spună lucruri din trecutul ei , care el nu ar avea cum să le cunoască…

“Istoria Vieţii Mele”Eva este oprită în stradă de un bărbat străin . Bărbatul începe să-i spună lucruri din trecutul ei , care el nu ar avea cum să le cunoască…26 Noiembrie, Ora 18:00, Cinematograful Odeon!Intrare liberă. Remake de Constantin Bozianu dupa filmul “Toute ma vie” ( Reg. Pierre Ferrière 2009 )Actori: -Ecaterina Bozianu-Ion GuzuRegie/Montaj-Constantin BozianuDirector de imagine-Alexandru LopotanOperator-Octavian Visterniceanu-Alexandru LopotanSunet-Victor OrganClacheta-Gheorghe ZmeuAftar effects-Stefan CretuMaking of-Ion SirbuMulţumiri speciale:-Teodor Covrig-Andrei Chitanu- Pavel PirlogAtelierul Vadim ProdanAMTAP 2015

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 24 Noiembrie 2015

 

„Bon Courage” de Alexandru Ursachi (Documentar, 20 min.)

bon courage de alexandru ursachi

„Bon Courage” – O călătorie cu bicicleta de la Iaşi până la Londra, realizată cu mijloace şi pregătiri minime.

“Bon Courage” de Alexandru Ursachi“Bon Courage” – O călătorie cu bicicleta de la Iaşi pînă la Londra, realizată cu mijloace şi pregătiri minime.Un scurtmetraj documentar de Alexandru Ursachi

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 12 Noiembrie 2015

 

„Unii nu pleacă…” de Victor Organ (Ficţiune Remake, 12 min.)

unii nu pleaca

„Unii nu pleacă” e o povestire despre un cuplu despărțit, dar care încă locuiesc în același apartament. Băiatul este impus să se împace cu faptul că ea(fosta sa iubită) nu-l mai vrea alături,el însă nu e în stare să cedeze.

Un Remake realizat de Victor Organ după filmul ”Some boys don’t leave” în regia lui Maggie Killey”Unii nu pleacă” e o povestire despre un cuplu despărțit, dar care încă locuiesc în același apartament. Băiatul este impus să se împace cu faptul că ea(fosta sa iubită) nu-l mai vrea alături,el însă nu e în stare să cedeze.

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 23 Noiembrie 2015

 

„Ce mai Faci Gheorghiță?” licenţă imagine Nicolae Rîcu (Ficțiune , 7 min.)

„Reîntoarcerea” de Gheorghe Zmeu (Ficţiune Remake, 8 min.)

 

„Ultimile 4%” licenţă imagine Elena Furnică (Documentar 13 min.)

ultimele 4 procente

„Există mulți oameni care s-au născut cu anumite deficiențe. O bună majoritate dintre ei se împacă cu gândul că nu-s 100% sănătoși și toată viața vor trăi din banii alocați de către stat pentru invaliditate. Eroul acestui film însă, nu s-a lăsat învins de soartă.”

” Ultimele 4%” un Film de Licenta Regie Teodor CovrigImagine Elena Furnica„Există mulți oameni care s-au născut cu anumite deficiențe. O bună majoritate dintre ei se împacă cu gândul că nu-s 100% sănătoși și toată viața vor trăi din banii alocați de către stat pentru invaliditate. Eroul acestui film însă, nu s-a lăsat învins de soartă.”26 Noiembrie Ora 18:00 Cinematograful Odeon https://www.facebook.com/events/1486266345008143/

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 19 Noiembrie 2015

 

„Ion” de Octavian Visterniceanu (Ficţiune Remake, 13 min.)

ion de octavian visterniceanu

După trezirea din comă, Ana își părăsește soțul ei, Ion, pentru că el nu s-a ținut de promisiune.

“ION” de Octavian VisterniceanuDupă trezirea din comă , Ana își părăsește soțul ei , Ion , pentru că el nu s-a ținut de promisiuneRegie: OCTAVIAN VISTERNICEANUImagine: Alex LopotanSunet: Adrian MoscaluActoriAlexei ChirilăAna BidiacIanoş PetraşcuAnatol GuzicGheorghe Zmeu Георге СавинKristina RussuValentina Ceban MihailovVeronica CojușneanLiuba RomanPăpușoi Corina(remake dupa filmul “COMA” Regia DREW ANTZIS)

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 16 Noiembrie 2015

 

„Cake în Doi” de Dumitru Tcaci (Ficţiune Remake, 8 min.)

cake in doi de dumitru tcaci

O doamnă încurcă trenul, iar până la cel așteptat de ea are destul timp la dispoziție pentru a savura din prăjitura ei preferată. Odată ce-și ia prăjitura și se așează la masă, uită lingurița. Își ia una, iar când se întoarce observă un bărbat ce stă la masă. Scurtmetrajul este realizat în cadrul exercițiului de curs, inspirat din The Lunch Date.

“Cake în Doi” de Dumitru Tcaci.“Cake în doi” de Dumitru Tcaci O doamnă încurcă trenul, iar pînă la cel așteptat de ea are destul timp la dispoziție pentru a savura din prăjitura ei preferată. Odată ce-și ia prăjitura și se așează la masă, uită lingurița. Își ia una, iar cînd se întoarce observă un bărbat ce stă la masă.Scurtmetrajul este realizat în cadrul exercițiului de curs, inspirat din The Lunch Date.

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 18 Noiembrie 2015

 

„Zidul” licenţă imagine Ecaterina Cazacenco (Ficțiune, 35 min.)

 

„Rock” de Călin Laur (Ficţiune Remake, 19 min.)

rock de calin laur

Într-o cameră de hotel din Chișinău, un bărbat solicită serviciile unei prostituate. Doar că lucrurile iau o întorsătură cu totul neașteptată.

26 Noiembrie Ora 18:00 CInematograful Odeon!https://www.facebook.com/events/1486266345008143/RockIntr-o camera de hotel din Chisinau, un barbat solicita serviciile unei prostituate. Doar ca lucrurile iau o intorsatura cu totul neasteptata.Academia de Muzica Teatru si Arte Plastice (AMTAP)Catedra MultimediaAtelierul Vadim ProdanRegie Film & TV Anul IICalin LaurActoriIanoş PetraşcuCristina CozmaProductieCristina UngureanImagineGeorge SecrieruMontajIon UsatyiSunetSavin DimaExercitiu de curs(remake dupa filmul “Hymene” Regia Cedric Prevost)Va invit la Festivalul de Film Studentesc Debut!26 Noiembrie Ora 18:00 CInematograful Odeon!https://www.facebook.com/events/1486266345008143/https://www.facebook.com/FFSDEBUT/?fref=ts

Posted by Calin Laur on 15 Noiembrie 2015

 

„Mai Departe de Nebuni” licenţă imagine Mihail Şarpe (Documentar, 19 min.)

 

VINERI, 27 Noiembrie,19:00

„Show Reel” licenţă imagine Olga Lucovnicova (10 min.)

showreel de olga l

Showreel de Olga LucovnicovaLa Debut 2015 veţi putea viziona şi un Showreel de Olga Lucovnicova.

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 21 Noiembrie 2015

 

„Evadarea în doi” de Olga Guțu (Ficțiune, 20 min)

evadarea in doi de olga gutu

“Evadarea în doi” de Olga Guţu“Evadarea în Doi” de Guțu Olga Doi puşcăriaşi evadează din închisoare, drumul lor ramîne de văzut.În roluri: Tudor Ţurcan , Călin LaurImagine : Alex Lopotan, Octavian VisterniceanuSunet : Adrian Moscalu

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 20 Noiembrie 2015

 

„Teoria Incertitudinii” de Lucia Lupu (Ficțiune, 14 min.)

„Show Reel” licenţă imagine Alexandru Lopotan (10 min.)

„Căderea” de Vlad Bolgarin (Ficțiune, 22 min.)

 

„Moara Eliptică” de Andrei Moraru (Documentar 25 min.)

le moulin elliptique de andrei moraru

Un eseu cinematografic despre lucruri simple de la moară. Roata se învârtește în mai multe locuri care se leagă între ele. Râșniță, grâu, timp, pământ, moarte, lumină, calea lactee.

„Moara eliptică” de Moraru Andrei.Un eseu cinematografic despre lucruri simple de la moară. Roata se învârtește în mai multe locuri care se leagă între ele. Râșniță, grâu, timp, pământ, moarte, lumină, calea lactee.

Posted by Festivalul de Film Studenţesc DEBUT on 22 Noiembrie 2015

Evenimentul pe Facebook.

Telegram