CRONOGRAF TUR în alte 3 localități!
Telegram

CRONOGRAF TUR a ajuns vineri, 24 iulie, în satul Petrunea, raionul Glodeni, pe 25 iulie proiecțiile au avut loc în aer liber, în parcul Țaul din raionul Dondușeni în prezența unui public vast și dornic de film, iar duminică, 26 iulie, proiecțiile au fost organizate pentru spectatorii din comuna Gălășeni, raionul Râșcani.

Vedeți aici imaginile din fiecare localitate unde au avut loc proiecțiile CRONOGRAF TUR.

La sfârșitul acestei săptămâni alte trei localități din țară vor fi gazda evenimentului. Vineri, 31 iulie, CRONOGRAF TUR va ajunge în orașul Anenii Noi, unde proiecțiile vor avea loc în scuarul primăriei, în aer liber, începând cu ora 21:00. Casa de Cultură din satul Dobrușa, raionul Șoldănești va fi gazda proiecțiilor CRONOGRAF TUR pe 1 august, ora 20:00. Duminică, 2 august, CRONOGRAF TUR ajunge în satul Grimăncăuți, localitatea de baștină a lui Nicolae Simatoc, renumitul fotbalist de origine basarabeană, care a jucat în cele mai prestigioase cluburi de fotbal din lume, evoluînd sub diferite nume. Publicul va viziona în premieră filmul „Variațiuni pe un nume” în regia Violetei Gorgos, despre viața și activitatea fotbalistului. Regizoarea va fi prezentă la eveniment, iar după proiecția filmului va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Itinerarul CRONOGRAF TUR va cuprinde 20 de localități din țară, unde echipa OWH Studio va prezenta retrospectiva celor mai bune filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XII-a. Acest turneu oferă publicului din satele și orașele Republicii Moldova posibilitatea să meargă la cinema, să cunoască istorii impresionante de viață și să îndrăgească filmul documentar.

OWH Studio organizează acest eveniment în parteneriat cu EUNIC, SDC Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, proiectul One World in Schools, compania MOLDTELECOM şi Jurnal TV. Programul complet este disponibil pe: http://cronograf.md/home.php?id=9

CRONOGRAF – ecranul unde realitatea devine artă!

OWH Studio:

Tel. +/373 22/23 27 71

Tel./fax +/373 22/22 54 09

Chișinău, str.31 August 1989, Nr. 93

Urmăriți pagina Facebook a FIFD CRONOGRAF pentru noutăți!

Telegram