CJTM vă invită la Gala Tinerilor Jurnaliști, ediția a II-a
Telegram

CTJM-01Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova (CTJM) organizează cea de-a doua ediție a Galei Tinerilor Jurnaliști. Evenimentul are menirea de a stimula jurnaliștii începători să-și valorifice potențialul, să realizeze materiale calitative și să se implice mai activ în viața societății civile. Premiile vor fi acordate pe data de 22 noiembrie 2015, tinerilor jurnaliști cu merite și realizări remarcabile, manifestate pe parcursul perioadei 2014 – 2015.

Un jurnalist profesionist este caracterizat prin calitatea materialelor produse de el. Pentru a avea ocazia să fii printre marii câștigători ai uneia dintre cele 4 categorii – presă scrisă, radio, televiziune sau presă on-line, intră în concurs! Este șansa ta de a-ți fi recompensată calitatea produselor și a-ți valorifica munca.

Condițiile pe care trebuie să le întrunești:
– să ai vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;
– să transmiți dosarul de concus, ce va include 2-3 materiale relevante pentru categoria selectată, realizate pe parcursul anului curent; o scrisoare de intenție și CV – ul actualizat, la adresa de e-mail [email protected].
Termenul-limită pentru expediere este 8 noiembrie, ora 24.00.

Evenimentul din acest an va avea loc pe data de 22 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Casa Naționalităților (str. Alexei Mateevici 109/1).

Amintim că prima ediție a Galei Tinerilor Jurnaliști s-a desfășurat în anul 2014, în cadrul căreia au fost premiați treisprezece participanți.

Gala Tinerilor Jurnaliști este organizată în cadrul proiectului „Noua Generație Media”, implementat de Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova, organizație cu 13 ani de activitate și experiență în promovarea unei prese de calitate în rândul tinerilor.

CTJM

Telegram