BEST Chișinău și-a inaugurat noul sediu
Telegram

BEST Chișinău, una dintre cele mai cunoscute organizații studențești din țară, a inaugurat recent noul sediu, situat în unul din căminele de lângă blocurile de studii ai sectorului Râșcani.

oficiul-nou-best-8

Noul sediu, primit în ajun de sărbători, este un spațiu cald, văzut în culori calde, iar oamenii sunt cei ce îl fac și mai frumos. Bineînțeles că nu lipsește mobila, rafturile căreia sunt perfecte pentru numeroasele diplome, mascote, cărți și altor tipuri de documentație a organizație. În cadrul micului eveniment de inaugurare a noului oficiu, câțiva membri BEST Chișinău au povestit despre experiența lor în cadrul organizației, dar și au cântat. La eveniment, de asemenea, au fost prezenți și câțiva președinți ai mandatelor anterioare, care au povestit despre bunele începuturi și intenții ale organizației.

oficiul-nou-best-10

Locals a discutat cu Mihai Vlas, președintele BEST Chișinău ales pentru mandatul 2015 – 2016. „Cheile noului sediu BEST Chișinău, amplasat în căminul numărul 10, ne-au fost înmânate recent, iar aici vei găsi nu doar un spațiu mult mai încăpător decât de obicei, dar și numeroase utilități, cum ar fi dispozitivul pentru aer condiționat, proiector și ecran, dar și alte lucruri simple, care ne vor prinde bine în viitor. Mulțumim Universității Tehnice pentru un astfel de suport”, menționează Mihai.

oficiul-nou-best

Până acum, voluntarii și membrii BEST își avea întâlnire în cadrul unui spațiu din blocul de studii al sectorului Botanica. Problema principală era că majoritatea studenților activi în organizație locuiau și studiau, de fapt, în blocurile din sectorul Râșcani. Astfel, noul spațiu este mult mai comod, încăpător, plin de utilități.

oficiul-nou-best-3

Actualmente, în BEST Chișinău sunt peste 60 de persoane, dar și câțiva alumni ai organizației. Fondat în 2007, BEST oferă educație complementară și sprijin în carieră nu doar studenților UTM, dar și altor dornici de noi cunoștințe și oameni.

oficiul-nou-best-1 oficiul-nou-best-2 oficiul-nou-best-4 oficiul-nou-best-5 oficiul-nou-best-6 oficiul-nou-best-7 oficiul-nou-best-9 oficiul-nou-best-11 oficiul-nou-best-12 oficiul-nou-best-13 oficiul-nou-best-14 oficiul-nou-best-15 oficiul-nou-best-16

Autor și poze: Ilona Spesivțev

Telegram