AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru o nouă generație de membri
Telegram

AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru toți studenții dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății.

1

Dacă vrei să-ți îmbogățești bagajul de cunoștințe și să aplici lucrurile învățate la facultate, sau ești în căutare de noi experiențe atunci trebuie să știi că începând cu data de 1 septembrie și până pe 24 septembrie, AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru o nouă generație de membri.

Devenind membru AIESEC ai șansa să obții nenumărate oportunități de dezvoltare și beneficii, precum:

– Să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea facultății (marketing, management, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);

– Să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;

– Să obții experiența unui schimb intercultural;

– Să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;

– Să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii;

– Să aplici cunoștințele după principiul „learn by doing”;

– Să aderi la o rețea globală de tineri.

3

Datorită faptului că AIESEC este structurat și activează precum o simulare de companie, acesta oferă studenților oportunitatea de a acumula cunoștințe și experiență în cele 5 arii vaste disponibile: international operations, marketing și comunicare, finanțe, vânzări și resurse umane.

Pentru a deveni membru AIESEC și a fi unul dintre cei peste 70.000 de membri care se numără în prezent la nivel internațional, trebuie să treci cele 3 etape de selecție:

1. Aplicarea Formularul de aplicare îl găsești online și este primul pas al procesului de selecție pentru viitorii membri AIESEC. Prin completarea aplicării ne ajuți să te cunoaștem și să aflăm motivația ta de a fi parte a echipei AIESEC.

2. Workshopul În urma aplicării, vei fi apelat pentru a trece la următoarea etapă. Aici, împreună cu ceilalți candidați, vei fi repartizat într-o echipă, alături de care vei găsi soluții la o situație problematică propusă.

3. Interviul La următoarea etapă vei fi invitat la un interviu, care ne va ajuta să cunoaștem mai multe despre abilitățile și competențele tale.

2

Studenții care sunt în căutare de noi experiențe și doresc să obțină experiență de lider, dar și să trăiască din plin diversitatea încă din anii de studenție, sunt îndemnați să aplice până pe 24 septembrie aici: https://podio.com/webforms/13252120/900793

Telegram