Află cum poți să ajungi sâmbătă la primul Festival al Levănțicii din Moldova
Telegram

Lavender Fest – Festivalul Sănătății și Frumuseții din natură se va desfășura pe 20 iunie, între 13.00 și 21.00, la o distanță de 35 km de Chișinău, în satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi, lângă un imens lan de levănțică.

Evenimentul care este o premieră pentru țara noastră va găzdui un târg de gastronomie sănătoasă, un târg de artizanat tematic, seminare motivaționale și ateliere gastronomice cu oameni care trăiesc și se alimentează sănătos, degustații culinare, un târg de buchete de levănțică, uleiuri și alte cosmetice artizanale, servicii de masaj direct în câmpul de levănțică, decor special amenajat pentru sesiuni foto de familie, animație gratuită pentru copii, prezentare de modă „Mame și Fiice” de la Lia Fia.

Lavender Fest va găzdui și un mega concert de muzică clasică în aer liber, chiar în imediata apropiere a câmpului de levănțică. Spectacolul se va încheia cu o premieră absolută, noul proiect masculin al dirijorului Ion Brătescu „Bravissimo” – o nouă trupă de tenori din Moldova.

Cei care planifică să vină la festival cu mașina proprie trebuie să știe că traseul este extrem de simplu. O luați în direcția Aeroportului Chișinău, apoi spre Anenii Noi. Organizatorii vor avea grijă să lase minim cinci indicatoare pe drumul spre câmp.

cobusca

Cei care în ziua evenimentului vor să ajungă la festival, dar nu au mașină, pe 20 iunie, începând cu ora 12.00, microbuze speciale vor aștepta doritorii la stația terminus a troleibuzului 22, la Botanica. Microbuzele vor porni la fiecare 20 de minute. Prețul unei călătorii este 25 de lei într-o singură direcție. Mai multe detalii aflați la nr. de tel.: 067264453, 079406249.

Chiar dacă evenimentul este organizat într-un câmp deschis, organizatorii vor avea grijă să-i aprovizioneze pe cei veniți cu umbră, apă, electricitate și toalete.

Festivalul Levănțicii este preconizat să se încheie la ora 21.00. Biletele la eveniment pot fi achiziționate la un preț de 300 de lei/persoană și 550 de lei/două persoane. Acestea pot fi cumpărate online prin intermediul site-ului iTicket.md sau la numărul de telefon 069015019.

Stați cu ochii pe Klumea pentru detalii. Vizitează Klumea.eu și urmărește pagina de facebook.

Telegram