Prezentare de Tatiana Fiodorova “Something about toilet paper” @ [KSA:K] // 30.08

Vă invităm Joi, 30 august, la ora 18.00, la sediul Centrului KSAK la prezentarea oferită de Tatiana Fiodorova care a fost în rezidentă la FUTURA – Centru pentru Arta Contemporană în Praga în perioada iunie-iuliehttps://static.locals.md/2012, în cadrul Programului de colaborare şi schimb de artişti din Moldova şi Republica Cehă.

Fiodorova va vorbi despre practica sa artistică şi se va axa, în special, pe proiectele realizate de ea la Praga: Performance-ul: “Something about toilet paper”, şi expoziţia personală IN OTHER WORLDS, la Karlin Studios, Praga (18-29.7.2012), care a cuprins o recapitulare a proiectelor recente, realizare anterior, la fel şi proiecte realizate în cadrul rezidenţei (Cartea – o colecţie de hârtie igienică, obiecte din hârtie igienică) şi performance-ul THE WORLD IS DIRTY, THE ARTIST MUST BE DIRTY.

Programul de rezidenţă este un program de colaborare şi schimb de artişti din Moldova şi Republica Cehă iniţiat în 2010 de FUTURA – Centru pentru Artă Contemporană din Praga în colaborare cu [KSA:K] – Centrul pentru Artă Contemporană, Chişinău. În cadrul acestui program Tatiana Fiodorova din Republica Moldova a fost în rezidenta la FUTURA – Centru pentru Artă Contemporană din Praga.

În cadrul programului de schimb artistele Anetta Mona Chişa şi Lucia Tkacova s-au aflat într-o rezidenţă de 2 săptămâni la [KSA:K] Centrul pentru Artă Contemporană, Chişinău în vara anului 2011.

Vă aşteptăm la sediul Centrului [KSA:K]:
str. Bănulescu-Bodoni 5, Ap-2,
cod poştal 2009, Chişinău,
Republica Moldova
tel/fax. + 373 22 237272
www.art.md

Ştefan Rusu
Manager de Proiecte şi Programe -[KSA: K] Centrul pentru Artă Contemporană, Chişinău

via art.md

foto by Michal Novotný

Telegram